Lille Geithus stiller med 6 løpere i LM

Til å være en liten klubb, litt ute på landet, stiller vi faktisk med så mange som 6 løpere til årets LM. Selv om dette er litt tilbake fra toppårene tidligere, er vi meget stolte av de løperne vi i år stiller med.

Den yngste løperen i år er Helene Flattum Hamming hun stiller i jenter 13 år, hun har slitt litt med en skade i foten og har dessverre ikke fått gått så mange løp denne sesongen. Vi håper hun kommer til Hamar og storkoser seg på isen.

I 14 års klassen stiller vi med Jan-Erland Asbjørnhus og Sondre K. Glesne, begge disse gutta har perset og fått fremgang i år. Vi har forventninger til at disse to gutta skal klare å vise seg litt frem, mulig Sondre kan være med å kjempe om podiet på en eller flere distanser, og at Jan-Erland klarer å kjempe om topp 7 plasseringer. Løpene i går viser at gutta begynner å finne formen.

I klasse 15 år Bjørnar Borgersen, blir spennende å se hva han kan klare å gjøre. Bjørnar har gått noe gode løp i den senere tiden. Vi håper han er frisk og rask og kliner til. Bjørnar gikk meget bra i oppkjøringsløpet i går.

I Jenter 16 har vi Amalie Reistad Fredriksen, som har utviklet seg stort denne sesongen, og går mye bedre på skøyter nå, enn på samme tid for et år siden. I tillegg gjør Veronika Esperum ”comeback”.

Vi gleder oss stort til året ”Norges-” mesterskap for yngre utøvere, og håper virkelig at vi skal få en fin helg på Hamar med masse gode Geithus prestasjoner.

Flere av våre løpere skal også stille i lagtempo øvelsene for Buskerud Skøytekrets.

Slenger med noen bilder fra NM 2014 i Tønsberg

IMG_1181 IMG_1180 IMG_1179 IMG_1177

IMG_1173